Over ons

Waar staan wij voor?

Sinds 2009 zijn we actief met het helpen van mensen aan betere deals, met een focus op energie.

Jack was een van de eerste ondernemers, die vanaf 2009 veilingen en collectieven ging organiseren. Vanuit de CR5 Group met eigen merken als groepsveiling.nl, SloopdeCrisis en Kostenservice. Maar ook met grote partners als ANWB, RTL, Telegraaf, NRC, Consumentenbond en Marktplaats is in al die jaren nauw samengewerkt. Met succes. Vele duizenden Nederlanders profiteren op een makkelijke manier van scherpe
deals. Met een focus op energie.

Jack: “Energie is en blijft een moeilijk product. Er is veel twijfel over tarieven en hoe het werkt. Moet ik nu kiezen voor vast, voor dynamisch of toch variabel? Vaak doet men dan niets en betaalt men teveel. En dat is heel zonde, want het gaat meestal om honderden euro’s. Door elk jaar als groep consumenten een deal uit te onderhandelen, krijg je het beste resultaat. Vanuit groepsveiling.nl laten we al jaren zien, dat je op die manier niet onnodig teveel voor je energie hoeft te betalen..”

Al vele jaren werkt Jack samen met een vast team van ervaren mensen. Met verschillende achtergronden. Marcel Kuiper heeft jarenlange ervaring met online marketing en zeker ook in het samenwerken met grote partners. Ook hij ziet de toegevoegde waarde van groepsveiling.nl voor de consument.

Marcel: “We zien dat energie nog altijd een actueel onderwerp is. Waar mensen steeds vaker aangeven, dat het totaal onoverzichtelijk is. Ze weten niet meer waar ze op moeten letten, of hoe het nu precies zit. Vaak is men wel zat van dat gedoe met energie. Dat maakt het ook mooi, om voor die
mensen een helder en scherp aanbod te regelen. Wat ze begrijpen en waardoor ze minder gaan betalen voor hun gas en stroom. Een prima oplossing voor veel mensen.”

Door de ervaring en het netwerk van de mensen achter groepsveiling.nl en de CR5 Group zijn er nu samenwerkingen met vele partners en worden er deals geregeld op meerdere vlakken.

Jack: “Doel is en blijft om de consument te helpen aan een aantrekkelijke deal. Met als uitdaging om het vooral helder en inzichtelijk te houden. Voordelig, maar ook betrouwbaar. Zonder dat je het zelf nog verder hoeft uit te zoeken of te vergelijken.”

Jack van der Steen

Marcel Kuiper