Minder betalen voor stroom en gas

Namens onze grote groep mensen onderhandelen wij met energieleveranciers. Zo krijgen we scherpere tarieven en kunt u simpel uw kosten verlagen.

Schrijf u vrijblijvend in. Wij informeren u per e-mail als het winnende aanbod beschikbaar is.


Inschrijven
Gratis en zonder verplichting
Aanbod
Aanbieders bieden tegen elkaar
Keuze
U accepteert het bod of doet niets

Energie

Het is een groot misverstand, dat wisselen van energieleverancier moeilijk en risicovol zou zijn. Overstappen wordt volledig voor u geregeld en een besparing van € 250,00 – € 400,00 is wat u kunt verwachten. Velen twijfelen en blijven bij de huidige leverancier. En dat is gewoon zonde.

Als u nog nooit gewisseld bent van leverancier, dan betaalt u per jaar echt teveel! Ook als uw vaste contract eindigt, gaat u daaropvolgend meer betalen. Voorkom die hogere kosten. Het is in 2 minuten te regelen en zonder gas en licht komt u zeker niet te zitten.

Uw overstap is namelijk puur administratief. Het netbeheer bedrijf zorgt er immers voor, dat u daadwerkelijk stroom en gas geleverd krijgt. Van netbeheerder kunt u niet wisselen. Dat blijft ongewijzigd! Alleen de partij, die u de rekening mag sturen verandert.

Voor het verbruiken van gas en elektriciteit betaalt u leveringskosten en netbeheerkosten. Deze betaalt u maandelijks, via een termijnbedrag. De leverancier berekent u 1 totaalbedrag per maand, inclusief de netbeheerkosten. Zij dragen deze voor u af aan de netbeheerder.


Werkwijze

Met een grote groep krijgen we betere tarieven. Ook u kunt daar dus van profiteren, als u zich inschrijft. Als de veiling of onderhandeling is afgerond, sturen wij u de uitkomst via e-mail. U kunt dan op de site eenvoudig de tarieven, de maandkosten en uw voordeel zien. Direct duidelijk.

Pas als u de uitslag heeft bekeken, bepaalt u of u wel of niet gebruikt maakt van dit aanbod. Doet u niets, dan verandert er ook niets. Simpeler kan het niet!

Sinds begin 2010 organiseren we al veilingen voor energie. In 2016 alweer voor de 38e keer. Daarmee is Groepsveiling de meest ervaren partij in de markt. Via ons wordt op energie gemiddeld € 354,00 in 1 jaar bespaard.

 

Hoe wordt er door ons geveild?

Bij een veiling worden de energieleveranciers vooraf uitgenodigd om deel te nemen. Voor de veiling stellen wij voorwaarden op, die voor alle deelnemende leveranciers exact gelijk zijn. Er is dus geen enkele voorsprong of voorkeur voor een leverancier.

De voorwaarden worden zodanig opgesteld, dat er zoveel mogelijk leveranciers mee kunnen doen. Tevens vergroten deze voorwaarden de kans op een zeer aantrekkelijk aanbod voor u als deelnemer.

Tijdens de veiling kunnen de leveranciers hun eerdere bod verbeteren.

We kunnen zowel tot een mooi aanbod komen, door te onderhandelen met meerdere partijen (Groepskracht-aanbod), als door te veilen (Groepsveiling-aanbod).

Overstappen

Als de veilinguitslag bekend is, sturen wij u een e-mail. Vanaf dat moment kunt u op het aanbod ingaan op onze uitslagpagina. Dat doet u via een simpel aanmeldscherm. Na de aanmelding regelen wij het hele proces met de nieuwe leverancier. Zij zeggen ook voor u op. Tijdens het overstappen blijft u elektriciteit en gas ontvangen zoals u gewend bent. Hierin verandert niets.

Overstappen is heel eenvoudig. In slechts 5 stappen:

Stap 1

U vult uw gegevens in op de aanmeldpagina van Groepsveiling. Hierbij hebben wij alleen adresgegevens, geboortedatum en uw rekeningnummer nodig.

Stap 2

Groepsveiling levert uw gegevens aan bij de nieuwe leverancier. U ontvangt binnen 2 weken een bevestiging van die leverancier. Dan heeft u nog 14 kalenderdagen om eventueel te annuleren.

Stap 3

De complete administratieve afhandeling wordt door de nieuwe leverancier geregeld. U heeft hier in het geheel geen omkijken naar en u loopt geen risico. De levering van de energie wordt namelijk gewoon voortgezet via uw bestaande kabels en leidingen, met gebruik van uw bestaande meter. Bij u thuis verandert niets. Er wordt u vanzelf gevraagd om de meterstanden door te geven.

Stap 4

Uw huidige leverancier stopt met incasseren van het huidige termijnbedrag (voorschotbedrag) voor stroom en gas. U ontvangt van de nieuwe leverancier een bevestiging met het voor u vastgestelde nieuwe termijnbedrag. Dit wordt bepaald op basis van uw meterstanden en/of op basis van het historisch jaarverbruik (laatste 3-5 jaar).

Stap 5

Vervolgens wordt, na de overstap, automatisch bij u maandelijks het termijnbedrag voor de energie geïncasseerd. De oude leverancier stuurt u binnen 6 weken een eindafrekening. De nieuwe leverancier zal gewoon termijnbedragen incasseren en u een jaarafrekening sturen. Op dezelfde manier als u huidige leverancier dat nu doet. Geen echte veranderingen, maar wel lagere kosten.

 

Opzeggen

Als u wilt overstappen naar een nieuwe energieleverancier, hoeft u zelf niet op te zeggen. Samen met uw nieuwe aanbieder regelen wij de complete overstap. Dus ook de opzegging bij uw huidige energieleverancier.

Als u ingaat op het aanbod via onze site, dan wordt dit volledig voor u geregeld.

Nadat u zich heeft aangemeld, zal de nieuwe leverancier u dit bevestigen. U heeft vervolgens nog 14 kalenderdagen om eventueel te annuleren. Daarna zal de nieuwe leverancier de overgang volledig voor u regelen.

Ondersteuning
Vragen over een winnend aanbod? Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze onafhankelijke medewerkers.
Liever mondeling contact? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
U kunt ook reageren op onze emails, gebruik maken van ons contactfomulier, of mailen naar communicatie@groepsveiling.nl.
Dit vinden onze deelnemers
Bron: kiyoh.nl

"heldere informatie, inzichtelijk proces, ruime reactie-termijn"

H.J.M. uit Rosmalen

"de aanmelding en afhandeling is prima en correct verlopen"

ria uit Nuenen