Hoe werkt het?

1: inschrijven

Schrijf u gratis in

Een grote groep mensen staat bij ons ingeschreven. Op basis hiervan vragen wij de leveranciers om hun beste biedingen te doen in onze onafhankelijke veiling. Door u ook in te schrijven versterkt u de groep. Wij vragen u enkel om uw e-mailadres in te vullen, zodat wij u kunnen informeren over winnende aanbiedingen uit onze veiling en groepacties. De inschrijving is gratis en verplicht u tot niets.

2: aanbod

Wij zorgen voor het beste aanbod

Wij laten de leveranciers tegen elkaar bieden in onze online veiling. Daarbij letten we op de prijs én op de voorwaarden. Na afloop van de veiling sturen wij u en de andere ingeschreven deelnemers een e-mail met de uitkomst. Vanaf dat moment kunt u individueel uw beste aanbod bekijken op de uitslagpagina.

3: keuze

U bepaalt of u wilt profiteren (of niet)

U bent niet verplicht om het winnende aanbod te accepteren. Ingaan op het aanbod is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Wij zorgen er dan voor dat alles vlekkeloos wordt afgehandeld. Bij vragen of gewenst advies kunt u altijd bij onze onafhandelijke medewerkers terecht. Wij helpen u graag.