Aanbod beschikbaar in oktober

De beste deal voor een nieuwe auto

Per maand betalen voor een auto is écht goedkoper dan zelf een auto kopen! Een maandbedrag inclusief alles, zonder onverwachte kosten. In oktober laten wij de leasemaatschappijen weer tegen elkaar bieden. Schrijf u nu ook gratis en vrijblijvend in en wij sturen u de uitkomst in oktober.

Geen lening of investering vooraf, gewoon een vast bedrag per maand

Geen onverwachte kosten. U betaalt alleen nog de benzine

Verzekering en wegenbelasting zitten gewoon in de maandprijs

Onderhoud, banden en reparaties zijn ook inclusief

JA!
ik ontvang gratis de uitkomst van de veiling voor een nieuwe auto
Inschrijven
Gratis en zonder verplichting
Aanbod
Aanbieders bieden tegen elkaar
Keuze
U kiest een aanbod of doet niets

Werkwijze

In onze veiling laten we de autobedrijven tegen elkaar bieden. Zodat u het beste aanbod krijgt. Lage maandkosten en gunstige voorwaarden. U schrijft zich simpelweg in en wij sturen u de uitkomst van de veiling. U kunt dan zelf zien hoe voordelig het voor u kan zijn. We maken het goedkoper, maar ook makkelijker voor u!

Uw auto kost namelijk elke maand meer dan u wellicht denkt. Als u alle kosten meerekent, dan is het een stevige kostenpost. De verzekering, de wegenbelasting, uw pechhulp. En dan ook nog de altijd vervelende rekeningen voor reparaties, banden en het onderhoud. Het telt op.

Meestal neemt u dan niet eens mee, dat uw auto elke maand minder waard wordt. Uw betaalde aankoopprijs krijgt u immers niet volledig terug, als u de auto een paar jaar later weer inruilt. U schrijft er elke maand vele euro’s op af.

Dat kan anders, door een privé lease contract te nemen op een nieuwe auto.

Niet kopen, maar gewoon een vast bedrag per maand betalen, waar alles in zit. U betaalt dan alleen zelf nog de benzine. En u rijdt in een splinternieuwe auto. Dit blijkt een stuk goedkoper dan zelf een auto bezitten.

Het autolease privé contract is een ideale oplossing ter vervanging van uw huidige auto of voor de 2e auto. U heeft lagere kosten per maand en rijdt in een nieuwe auto, zonder onverwachte rekeningen.


Alles inclusief

Als u kiest voor een privé lease contract voor een nieuwe auto betaalt u maandelijks een vast bedrag. U komt niet voor verrassingen te staan. Alle kosten zitten al in het maandbedrag verwerkt. Het enige dat u zelf nog moet regelen is het tanken. Een vast maandbedrag is goedkoper dan zelf kopen. U betaalt minder per maand en rijdt in een nieuwe auto, zonder onverwachte rekeningen.

U betaalt géén bijtelling bij een privé lease contract. We regelen niet alleen de laagste maandprijs, maar letten daarbij ook op de voorwaarden van het contract. Zo zorgen we voor het beste aanbod voor een nieuwe auto.

Het maandbedrag is inclusief:

  • All-risk verzekering
  • Wegenbelasting
  • Onderhoud en banden
  • Reparaties
  • Pechhulp
  • Rente en afschrijvingen

U heeft een contract met afgesproken kilometers per jaar. Als u meer kilometers blijkt te rijden, dan betaalt u die gewoon apart, tegen een vastgesteld aantal centen per kilometer. Of u laat uw maandbedrag aanpassen.

Privé of private lease

Wij zouden het eigenlijk duidelijker vinden om het een auto abonnement te noemen. U gaat immers geen lening aan. U maakt gebruik van de auto en betaalt daar een vast bedrag per maand voor.

In dat bedrag is alles inbegrepen. Dus ook inclusief verzekering en wegenbelasting. Alleen de benzine betaalt u nog zelf. Geen verrassingen. Duidelijk, simpel en goedkoop. Voor de volledigheid: bij een privé lease contract betaalt u geen bijtelling.

Ondersteuning
Vragen over een winnend aanbod? Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze onafhankelijke medewerkers.
Liever mondeling contact? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
U kunt ook reageren op onze emails, gebruik maken van ons contactfomulier, of mailen naar communicatie@groepsveiling.nl.
De aanbieders bieden tegen elkaar, u krijgt de beste deal.
Groepsveiling is onderdeel van Cost reduction in 5 minutes