Voorwaarden Restitutiepolis OHRA

In dit artikel vindt u de voorwaarden met betrekking tot een restitutiepolis van OHRA. Welke voorwaarden deze polis heeft, maar ook de voordelen van deze polisvorm op een rij. De belangrijkste compacte informatie over de restitutiepolis van OHRA leest u hieronder.
Voorwaarden Restitutiepolis OHRA illustratie

Volledig vrije zorgkeuze en directe acceptatie

U kunt overal terecht voor uw zorg. Niet alleen heeft u volledig vrije keuze qua ziekenhuis, maar ook vrije keuze voor een kliniek, een fysiotherapeut en de gewenste apotheek. U loopt geen risico dat u achteraf bij zou moeten betalen. Let op, sommige zorgverzekeraars bieden een goedkopere polis aan, maar dan kunt u niet geheel vrij kiezen. Het heet dan “ruime keuze” in plaats van "vrije zorgkeuze". U kunt dan wel bij veel ziekenhuizen terecht, maar zeker niet bij alle andere zorgverleners. Ook is het goed opletten geblazen als er een aanbod wordt gedaan met een lagere maandpremie voor de basisverzekering, dan heeft u “beperkte” of “ruime” keuze. Oftewel: simpelweg geen volledig vrije zorgkeuze. Soms nog wel voor de ziekenhuizen, maar dan niet voor de fysio, de apotheek of bijvoorbeeld de verloskundige of een specifieke kliniek.

U wordt altijd direct geaccepteerd bij OHRA

Dit geldt ook voor de aanvullende- of tandartsverzekering, als u die zou willen. Bij andere aanbieders moet dit vaak eerst gecheckt of goedgekeurd worden.

Declareren is eenvoudig en snel

U kunt ervoor kiezen om online of via een app te declareren (heel eenvoudig). Als u dat wenst, dan kunt u uw eigen risico ook gespreid betalen bij OHRA. Er is geen wachttijd. De kosten worden direct vergoed. Ook bij de zorg, die u gebruikt, welke valt binnen uw aanvullende verzekeringen.

Extra voordeel bij deze restitutiepolis via groepsveiling.nl

€ 750,00 wordt op de rekening uitgekeerd bij ziekenhuisopname. Mocht u door een ongeval in het ziekenhuis komen te liggen voor 10 dagen of langer, dan wordt er een bedrag van €750,00 aan u uitgekeerd. Een bedrag wat u dan goed kunt gebruiken voor eventuele kosten, die u of uw familie moet maken, omdat u in het ziekenhuis ligt. Zoals bijvoorbeeld reis- en/of verblijfskosten. Leest u hier meer over deze speciale extra voordeel actie.
Nieuwe zorgverzekering?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976