Over ons

Het op creatieve wijze creëren van betere condities in geliberaliseerde markten, dat is wat we doen. Groepsveiling.nl is de Nederlandse tak van de CR5 group. Achter de onderneming, met activiteiten in Nederland, Spanje en Groot-Brittannië zitten mensen, met uitgebreide ervaring in zowel de markt van internet, mobiele telefonie, energiebesparing, als ook in de energielevering.

Over ons illustratie
Er is geen enkele eigendomsverhouding met welke leverancier dan ook. Wij zijn volledig onafhankelijk en dagen vol overtuiging de markt uit. Dat gebeurt op een effectieve en transparante manier. Meedoen is gratis.

Jack van der Steen, oprichter van CR5 group: “In diverse markten zijn aanzienlijk betere condities relatief eenvoudig te behalen. Ook de energiemarkt is hiervan een prima voorbeeld. Je kunt al kiezen uit meer dan 15 energieleveranciers. Men kan op een veilige manier tot een maandelijkse kostenverlaging komen. Wij bewijzen met groepsveiling.nl dat dit online, via een veiling goed werkt. Ook de ACM heeft meerdere keren aangegeven, dat Nederlanders honderden euro’s laten liggen in de energiemarkt. Door over te stappen kan men eenvoudig besparen. Het wisselen van leverancier is volgens de ACM niet moeilijk en zonder risico’s. De methode van veilen is dan echt de meest effectieve."

De grote vraag was of Nederlanders meegaan in deze mogelijkheid. "Bij nieuwe methodes is het altijd afwachten, of het werkt. Worden de resultaten ook behaald? Na 4 jaar zien we duidelijk van wel. Zowel voor energie, als ook voor mobiele telefonie, internet en zorgverzekeringen stapt men in grote aantallen over. Mensen zijn het online regelen van zaken steeds meer gewend. Het is een combinatie van effectiviteit, gemak en privacy."

Van der Steen: “Het is vrijblijvend en kosteloos. Je maakt pas een keuze, nadat je de biedingen hebt ontvangen en je over wilt stappen naar die andere aanbieder. Dat levert dan gegarandeerd relevant voordeel op.”


groepsveiling.nl
Laan Corpus den Hoorn 300
Postbus 11073, 9700CB, Groningen
communicatie@groepsveiling.nl