Het beste Sim Only abonnement

Wilt u ook het beste aanbod voor uw mobiele abonnement met keuze uit meerdere bundels voor bellen en internet? Schrijf u nu in en bekijk direct het beste aanbod voor sim only!


✔ 1 of 2 maanden gratis, afhankelijk van uw gewenste looptijd

✔ Premium KPN-netwerk met supersnel 4G+ internet

✔ Gratis behoud van uw huidige mobiele nummer

Inschrijven
Gratis en zonder verplichting
Aanbod
Aanbieders doen hun beste bod
Keuze
U accepteert het bod of doet niets

Werkwijze

Ons groepsaanbod voor mobiele telefonie ontvangen is gratis en geheel vrijblijvend. Als u ingeschreven staat, dan krijgt u het aanbod gewoon per e-mail. Op onze site kunt u dan het aanbod beoordelen aan de hand van uw eigen gebruik en voorkeur.

U heeft geen enkele verplichting om op een groepsaanbod in te gaan. Doet u niets, dan gebeurt er ook niets. Uw gegevens gaan absoluut niet naar de aanbieders!

Groepsveiling is neutraal en onafhankelijk. We zijn vrij van verplichtingen met welke mobiele aanbieder dan ook. Zelf is Groepsveiling geen aanbieder. We verzamelen een groep van deelnemers en door de aanbieders te laten bieden, krijgen we de beste aanbiedingen.

Sim Only

Wij zien dat steeds meer mensen ook een slimme deal sluiten door hun bestaande telefoontoestel niet te vervangen en over te stappen naar een sim-only abonnement. Dat is de slimmere manier, zo bespaart u pas echt! Als groep onderhandelen wij voor u om de scherpste sim-only aanbiedingen te realiseren, met keuze uit verschillende bundels voor bellen en internet.

Veel aanbod, veel prijzen

Er zijn veel verschillende merken, veel specificaties, maar zeker ook veel verschillende prijzen. Best lastig om dan de juiste fiets uit te kiezen. Dit gaan we makkelijker maken, maar ook voordeliger! Slim, helder en goedkoper.

Ondersteuning
Vragen over een winnend aanbod? Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze onafhankelijke medewerkers.
Liever mondeling contact? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
U kunt ook reageren op onze emails, gebruik maken van ons contactfomulier, of mailen naar communicatie@groepsveiling.nl.
Dit vinden onze deelnemers
Bron: kiyoh.nl

"alles netjes en vlot verlopen"

Frans uit Callantsoog

"de aanmelding en afhandeling is prima en correct verlopen"

ria uit Nuenen