Winnend aanbod nu beschikbaar!

Het beste aanbod voor uw mobiel

Met ons speciale aanbod voor een sim only abonnement bent u het beste uit als u graag (snel) internet wilt op uw mobiele telefoon. Of u nu veel of weinig belt. U heeft de keuze uit meerdere bundels voor bellen en voor internet.


Premium KPN-netwerk

Supersnel 4G+ internet

Geen aansluitkosten

JA!
ik vul mijn gegevens in en kan direct het aanbod bekijken.
Inschrijven
Gratis en zonder verplichting
Aanbod
Aanbieders doen hun beste bod
Keuze
U accepteert het bod of doet niets

Werkwijze

Ons groepsaanbod voor mobiele telefonie ontvangen is gratis en geheel vrijblijvend. Als u ingeschreven staat, dan krijgt u het aanbod gewoon per e-mail. Op onze site kunt u dan het aanbod beoordelen aan de hand van uw eigen gebruik en voorkeur.

U heeft geen enkele verplichting om op een groepsaanbod in te gaan. Doet u niets, dan gebeurt er ook niets. Uw gegevens gaan absoluut niet naar de aanbieders!

Groepsveiling is neutraal en onafhankelijk. We zijn vrij van verplichtingen met welke mobiele aanbieder dan ook. Zelf is Groepsveiling geen aanbieder. We verzamelen een groep van deelnemers en door de aanbieders te laten bieden, krijgen we de beste aanbiedingen.

Sim-only

Wij zien dat steeds meer mensen ook een slimme deal sluiten door hun bestaande telefoontoestel niet te vervangen en over te stappen naar een sim-only abonnement. Dat is de slimmere manier, zo bespaart u pas echt! Als groep onderhandelen wij voor u om de scherpste sim-only aanbiedingen te realiseren, met keuze uit verschillende bundels voor bellen en internet.

Ondersteuning
Vragen over een winnend aanbod? Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze onafhankelijke medewerkers.
Liever mondeling contact? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
U kunt ook reageren op onze emails, gebruik maken van ons contactfomulier, of mailen naar communicatie@groepsveiling.nl.
De aanbieders bieden tegen elkaar, u krijgt de beste deal.
Groepsveiling is onderdeel van Cost reduction in 5 minutes