Wat zijn de voordelen van een cv-ketel huren?

Een cv-ketel uit ons groepsaanbod van 2018/2019 kunt u huren voor een periode van 12 jaar. Dit heeft een aantal voordelen:

Allereerst hoeft u niet het gehele aanschafbedrag in 1 keer te betalen. Tevens is onderhoud en service inbegrepen, gedurende de gehele looptijd van het contract. U zit er dus volledig gegarandeerd altijd warm bij.

Voor de installatie betaalt u eenmalig slechts € 99,00. De installatie vindt plaats door een professionele installateur bij u uit de buurt. Hierdoor kan de installatie vaak al snel plaatsvinden en zijn spoedvervangingen ook goed mogelijk.

Gedurende de looptijd van het contract heeft u ook gewoon recht op een all-in garantie. Wanneer er iets gebeurt met de cv-ketel dan staat de monteur binnen 24 uur bij u voor de deur!

Normaal of flexibel (maandelijks opzegbaar) huurcontract

Kiest u voor een huurcontract, dan kunt het contract na 24 maanden (2 jaar) maandelijks opzeggen, er wordt dan een restberekening gemaakt voor het afkopen van de cv-ketel.

Met het flexibele (maandelijks opzegbare) huurcontract kunt u na 36 maanden (3 jaar) maandelijks boetevrij opzeggen. De huurovereenkomst wordt in dat geval ontbonden en de ketel wordt gratis gedeïnstalleerd.

Na 12 jaar kunt u de cv-ketel voor € 1 overnemen, mocht u dat willen.