Wat te doen met uw energiecontract bij een verhuizing?


Als u gaat verhuizen moet er veel geregeld worden. U wilt ook in uw nieuwe huis natuurlijk de beste deal voor uw energiecontract. Hieronder leggen wij u kort uit waar u rekening mee moet houden als u gaat verhuizen.

Wat te doen met uw energiecontract bij een verhuizing?
 illustratie
Er zijn een aantal situaties:

  1. U wilt een nieuw energiecontract aangaan op het huidige adres en u gaat pas later in het jaar verhuizen naar een ander adres. U kunt in dit geval uw verhuizing doorgeven aan de energiemaatschappij. Het contract verhuist dan netjes met u mee naar de nieuwe woning.

  2. U wilt een nieuw energiecontract aanvragen voor het  nieuwe adres waar u gaat wonen. In dit geval kunt u op de aanmeldpagina het adres voor levering invoeren (uw nieuwe adres) en bij huidige leverancier kiezen voor verhuizen. Er komt dan een nieuwe regel vrij waar u de ingangsdatum voor levering op het nieuwe adres kunt vermelden.

  3. U heeft nog een woning met een energiecontract (variabel contract, dus geen vast contract) dan dient u wel zelf het contract te beëindigen en op te zeggen bij de energiemaatschappij.

  4. U heeft nog een woning met energiecontract (vast contract), dan neemt u dit contract mee naar uw nieuwe woning (zie optie 1).

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn of u twijfelt nog laat ons dat graag weten. Wij helpen u graag. U kunt een mail sturen naar communicatie@groepsveiling.nl

Lagere tarieven voor stroom en gas?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976