De beste elektrische fietsen tegen de scherpste prijs

Een nieuwe e-bike en alles geregeld voor 1 vast bedrag per maand. Wij regelen voor u het beste lease aanbod: een kwalitatieve elektrische fiets, inclusief onderhoud en complete verzekering. Schrijf u in en ontvang een e-mail zodra het nieuwe aanbod beschikbaar is.


Inschrijven
Gratis en zonder verplichting
Aanbod
Aanbieders doen hun beste bod
Keuze
U accepteert het bod of doet niets

E-bike steeds populairder

Steeds meer mensen rijden op een elektrische fiets. Of het nu is om mee naar school te rijden of naar het werk. Of gewoon om in het weekend er lekker op uit te gaan. Meer en meer mensen hebben een voorkeur voor een e-bike boven een gewone fiets of zelfs boven een auto. Tegenwoordig is bijna 1 op de 3 verkochte fietsen een e-bike.

De winnende deal

Omdat we met een grote groep zijn, zullen de aanbieders bereid zijn om ons speciale prijzen te bieden. Wij zorgen voor meerdere merken, modellen en prijsklassen. Aan u dan de keuze of een winnend aanbod aantrekkelijk genoeg is. Als u een elektrische fiets wilt bestellen, dan maken we dat eenvoudig en simpel.

Ondersteuning
Vragen over een winnend aanbod? Chat direct via onze uitslagpagina met één van onze onafhankelijke medewerkers.
Liever mondeling contact? Dien een terugbelverzoek in en wij bellen u gratis terug op het door u aangegeven moment.
U kunt ook reageren op onze emails, gebruik maken van ons contactfomulier, of mailen naar communicatie@groepsveiling.nl.
Dit vinden onze deelnemers
Bron: kiyoh.nl

"service service en nog eens service, top."

Miguel uit Purmerend

"alles netjes en vlot verlopen"

Frans uit Callantsoog