CV-ketel kopen inclusief installatie

Een cv-ketel die u via groepsveiling.nl aankoopt is altijd inclusief de installatie hiervan. De door ons aangegeven prijs is altijd inclusief een standaard installatie van de cv-ketel.
CV-ketel kopen inclusief installatie illustratie

Een cv-ketel is het hart van een centraal verwarmingssysteem en is in de meeste huishoudens aanwezig. Het is belangrijk dat dit systeem goed werkt en niet te oud is. Wilt u ook uw huis effici├źnter verwarmen en op energiekosten besparen? Dan is het tijd om een nieuwe cv-ketel te kopen en te laten installeren door een erkend installatiebedrijf. Wij werken uiteraard alleen samen met erkende installateurs.

De cv-ketel wordt geïnstalleerd op de datum en tijd die met u is afgesproken. De installatie van de cv-ketel neemt gemiddeld 4-5 uur in beslag. De cv-installateur sluit de oude cv-ketel en de gastoevoer af en verwijdert de oude cv-ketel. Installatie en aansluiten van de nieuwe cv-ketel volgt. Als laatste wordt de cv-ketel door de cv-installateur ingeregeld en afgesteld. Pas als de cv-ketel naar tevredenheid werkt, vertrekt de cv-installateur. Als het nodig is om extra voorzieningen aan te brengen, kan de cv installatie langer in beslag nemen.

Bij een standaard cv installatie installeren de installateurs de nieuwe cv-ketel op de plek van uw huidige HR cv-ketel. De oude cv-ketel wordt standaard ook door onze installateur afgevoerd. Onze installateur is vaak een dagdeel bezig met het installeren van de cv-ketel. Hierbij is het noodzakelijk dat het water even wordt afgesloten. De installateur laat het verwarmingssysteem namelijk leeglopen zodat hij droog en netjes kan werken. Uiteindelijk vult de cv installateur de cv-ketel en het systeem van radiatoren weer met water. Indien u deze hebt mee besteld, installeert hij ook een nieuwe thermostaat. Naast de werking van de nieuwe cv-ketel wordt ook de werking van de eventuele nieuwe thermostaat uitgelegd. Als alles naar tevredenheid werkt, vertrekt de installateur weer.

Verwacht u binnenkort toe te zijn aan een nieuwe cv-ketel, schrijf u dan vrijblijvend in om het eerstvolgende aanbod van ons automatisch te ontvangen.

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976