Volkswagen private lease

Zorgeloos rijden in een gloednieuwe Volkswagen? Dat kan! U bent al op de goede weg. Met een Volkswagen Private lease betaalt u niet te veel, maar rijdt u toch rond in een nieuw VW. Met een Volkswagen kiest u voor betrouwbaarheid en een prachtig design. Lage leasetarieven, daar kunnen we samen voor zorgen.
Volkswagen private lease illustratie

Private lease Volkswagen of Volkswagen occasion?

Rijden in een nieuwe Volkswagen, zonder daar te veel voor te betalen. Met een Volkswagen lease auto weet u precies waar u aan toe bent. Een vast bedrag per maand, dat in sommige gevallen zelfs goedkoper uitpakt dan een Volkswagen occasion. Bij een Volkswagen lease hoeft u niet het hele aankoopbedrag te betalen, wat bij een occasion wel het geval is. Bovendien zijn kosten voor onderhoud, pech, wegenbelasting en verzekering al in het maandbedrag opgenomen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, wat bij een occasion al snel het geval kan zijn.

Een goedkope Volkswagen leasen

Doordat de leasemaatschappij het eigendom behoudt over de auto, loopt u veel minder risico. Bij ongeval of schade bent u hierdoor niet aansprakelijk en komt u dus niet voor onverwacht hoge kosten te staan. Een betaalbare Volkswagen leasen wordt hierdoor erg gemakkelijk. Bij groepsveiling.nl kunt u profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. U bepaalt altijd zelf of u op een aanbod ingaat, inschrijven is geheel gratis en vrijblijvend.

Volkswagen lease in Nederland bij groepsveiling.nl

Met een groep consumenten zorgen we samen voor lagere kosten, óók de lasten voor het autorijden worden verlaagd. Zo kunt u privé auto leasen in een nieuwe Volkswagen, tegen een betaalbaar maandbedrag. De autoveilingen van groepsveiling.nl zorgen voor aanbiedingen die u nergens anders krijgt. Inschrijven bij groepsveiling.nl is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, zeker de moeite waard als u goedkoop een Volkswagen wilt rijden. Als u via ons aanbod een VW leasen wilt leasen, gaat u een contract aan met de leasemaatschappij die de aanbieding bij ons heeft gedaan. U krijgt de auto dus in bruikleen, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij. Na verloop van het contract levert u heel simpel de Volkswagen weer in en is het aan u of u opnieuw een auto wilt leasen. Zo blijven de investeringen uit, die u wel zou hebben bij een VW occasion of wanneer u een nieuwe auto zou kopen.

  • Volkswagen Polo
  • Voklswagen Golf

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976