Volkswagen auto abonnement

Voordelig in een Volkswagen rijden? Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar het is eigenlijk heel eenvoudig te regelen! Groepsveiling laat verschillende aanbieders van auto abonnementen tegen elkaar bieden. Dit resulteert in zeer aantrekkelijk aanbiedingen en voorwaarden die u alleen via ons krijgt. Het aanbod dat uit de veiling volgt is nergens anders te krijgen.
Volkswagen auto abonnement illustratie

Volkswagen abonnement werkelijk zo voordelig?

Met een Volkswagen auto abonnement betaalt u een vast bedrag per maand. Hier heeft u het voordeel dat alle kosten zoals onderhoud, wegenbelasting en verzekering gewoon zijn opgenomen in de prijs die u per maand betaalt. Het enige wat u nog zelf regelt is het tanken.

Met een VW auto abonnement kunt u direct wegrijden in een splinternieuwe Volkswagen, zonder eerst een hoog aanschafbedrag te betalen. Dit in tegenstelling tot de occasion. Hierbij dient u altijd vooraf een (grote) investering te doen. Bovendien komen rekeningen met betrekking tot schade, onderhoud, pechhulp, wegenbelasting en verzekering geheel voor uw eigen rekening. Bij een abonnement zit alles opgenomen in het maandbedrag en behoren onverwachte kosten tot het verleden. Handig toch?

Een auto abonnement, gewoon via Groepsveiling!

Denkt u nu: 'Zo’n auto abonnement, dat lijkt me wel wat.'? Schrijf u dan nu gratis en vrijblijvend bij ons in en versterk de groep. Groepsveiling organiseert diverse veilingen. In onze autoveilingen laten we verschillende autobedrijven tegen elkaar bieden. Tot de beste biedingen overblijven. De uitkomst van onze veilingen ontvangt u per e-mail. U bepaalt vervolgens zelf of u op een aanbod in wilt gaan of niet. U zit dus nergens aan vast. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • Volkswagen Polo
  • Volkswagen Golf

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976