Renault auto abonnement

Zorgeloos rondrijden in een gloednieuwe Renault? Dat kan met een Renault auto abonnement! U bent al op de goede weg. Via groepsveiling.nl kunt u dit namelijk doen tegen scherpe tarieven. Met een Renault auto abonnement betaalt u nooit te veel en dat terwijl u in een nieuwe auto rijdt. Die lage prijzen, daar zorgen we samen voor. Schrijf u daarom gratis en vrijblijvend in.
Renault auto abonnement illustratie

Wat gebeurt er na inschrijven?

Als u zich bij ons heeft ingeschreven, ontvangt u na de veiling de uitkomst per e-mail toegestuurd. U kunt dan precies zien wat de maandprijs is van een auto abonnement, afgestemd op uw wensen. Vervolgens beslist u zelf of u het aanbod accepteert. Alles mag, niks moet. Inschrijven is geheel vrijblijvend en u bent tot niets verplicht.

Een goedkoop Renault auto abonnement

Bij een auto abonnement blijft het autobedrijf eigenaar. Dit maakt het financieel aantrekkelijk. U hoeft namelijk geen groot bedrag te investeren voordat u in de Renault kunt wegrijden. Bovendien bent u ook niet verantwoordelijk voor de kosten bij schade, pechhulp en wegenbelasting. Dit zit namelijk allemaal verrekend in het maandbedrag. U komt daardoor niet voor onverwacht hoge kosten te staan. U regelt alleen nog het tanken.

Renault abonnement in Nederland bij groepsveiling.nl

We laten verschillende autobedrijven tegen elkaar bieden in een veiling. Tot de beste biedingen overblijven. Op deze manier zorgen we voor betere voorwaarden en dat u minder betaalt. Een auto abonnement is op deze manier soms zelfs voordeliger dan een Renault occasion (waar u wél te maken heeft met een aanschafbedrag, kosten voor onderhoud, schade, pech, wegenbelasting, verzekering, ...). Bij ons inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, zeker de moeite waard als u een betaalbare Renault wilt rijden. Wanneer u kiest voor een auto abonnement kunt u na verloop van de abonnementsperiode de Renault zo weer inleveren en kiest u er zelf voor of u een nieuw abonnement wilt. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • Renault Clio
  • Renault Clio Estate

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976