Peugeot auto abonnement

Peugeot staat voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Een gezinsauto die rijden prettig maakt. Een Peugeot rijden voor een vast bedrag per maand? Kies voor een Peugeot auto abonnement. Via Groepsveiling kunt u profiteren van lage leasetarieven doordat wij de leasemaatschappijen tegen elkaar laten bieden.
Peugeot auto abonnement illustratie

Wat is een auto abonnement?

Met een abonnement weet u precies wat u per maand kwijt bent aan uw Peugeot. De wegenbelasting, verzekering, pechhulp en schade, alles zit al in het bedrag opgenomen dat u maandelijks betaalt. U regelt alleen het tanken nog zelf. Zo kunt u in een betaalbare Peugeot rondrijden en weet u waar u aan toe bent.

Peugeot abonnement in Nederland via Groepsveiling

Bij Groepsveiling komen vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen langs waardoor geprofiteerd kan worden van zeer aantrekkelijke leasetarieven. Via onze veilingen zorgen we ervoor dat uw maandlasten omlaag kunnen. Dat kunnen we niet alleen, als groep staan we ten slotte sterker! U kunt zich nu gratis en vrijblijvend inschrijven. Na de veiling ontvangt u het veilingresultaat en bepaalt u zelf of u de aanbieding accepteert of niet. Samen kunnen we zorgen voor het verlagen van de leasetarieven en daar kunt u van profiteren!

Verschil tussen lease, abonnement en occasion?

Tussen een private lease en een auto abonnement zit eigenlijk geen verschil. Het enige verschil zit hem bij occasion. Bij een lease of abonnement hoeft u geen aankoopbedrag neer te leggen, maar rijdt u zo weg met de auto. Bij een occasion is dit anders. Hier betaalt u het aankoopbedrag, voordat u weg kunt rijden. Hierdoor bent u vaak goedkoper uit met een auto abonnement. Schrijf u nu gratis en geheel vrijblijvend in om de uitkomst van onze autoveiling te ontvangen en zie voor welk bedrag per maand u een auto abonnement kunt nemen. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • Peugeot 108
  • Peugeot 208
  • Peugeot 2008

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976