Ford private lease

Voor een vast bedrag per maand rondrijden in een nieuwe Ford? Met een Ford private lease wordt dit mogelijk. Via groepsveiling.nl kunt u een betaalbare Ford leasen en kiest u voor behendigheid, laag brandstofverbruik en zitruimte. Samen verlagen we de leasetarieven, zodat iedereen kan kiezen voor lagere maandlasten.
Ford private lease illustratie

Betaalbare Ford leasen

Met private lease weet u precies wat u betaalt, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan. Pechhulp, schade, wegenbelasting en zelfs onderhoud aan de auto zit al opgenomen in het bedrag. Bij het leasen van een Ford hoeft u niet het hele aankoopbedrag te betalen, zo weet u als particulier precies waar u aan toe bent.

Ford lease goedkoper dan Ford occasion

In sommige gevallen bent u bij het leasen inderdaad goedkoper uit dan een occasion. Zo dient u bij een Ford occasion wel het aankoopbedrag te betalen en draagt u ook de lasten bij schadegevallen of ongeluk met zich mee. Hierdoor kunt u voor onverwachte kosten komen te staan die hoog op kunnen lopen. Bij groepsveiling.nl profiteert u van zeer aantrekkelijke vaste prijzen op de private lease van een Ford. Geen investering vooraf en geen onverwachte kosten!

Ford lease in Nederland via groepsveiling.nl

Ford staat niet alleen voor gebruiksgemak, maar ook voor zuinigheid. Zo rijdt u niet alleen voordelig, maar ook nog eens prettig. Bij groepsveiling.nl zijn vaak aantrekkelijke aanbiedingen te vinden. Dit omdat we aanbieders van leaseauto’s tegen elkaar laten bieden. Hierbij komen leuke aanbieding naar voren. U kunt zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven, waarna u naar de veiling het resultaat ontvangt. U bepaald zelf of u ingaat op de aanbieding of niet. Samen verlagen we de kosten van de leasetarieven en daar kunt u van profiteren! Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • Ford Fiësta
  • Ford Focus

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976