Fiat auto abonnement

Met een Fiat auto abonnement kunt u een hoop plezier beleven. Hiermee rijdt u namelijk tegen een vast bedrag per maand rond in een nieuwe Fiat. Deze auto's staan voor comfort en daarom zijn zoveel rijders zo gecharmeerd van dit merk. Via de autoveiling van groepsveiling.nl kunt ook u voordelig rondrijden. Groepsveiling.nl staat voor het verlagen van de maandelijkse kosten en daar kunnen we nu samen voor zorgen.
Fiat auto abonnement illustratie

Fiat auto abonnement via groepsveiling.nl

Groepsveiling.nl verzamelt verschillende autobedrijven en laat deze vervolgens tegen elkaar bieden in een veiling. Dit wordt gedaan in verschillende rondes, zodat uiteindelijk de scherpste biedingen overblijven. De uitkomst van de veiling wordt gratis naar u verzonden per e-mail, als u zich inschrijft. U bepaalt vervolgens zelf of u de aanbieding accepteert. U bent nergens toe verplicht.

Zijn de aanbiedingen echt aantrekkelijk?

Ja, een auto abonnement van Fiat via ons is eigenlijk altijd een goed idee. De autobedrijven doen biedingen die u nergens anders krijgt. Deze krijgt u alleen bij ons. Met een auto abonnement zijn alle kostenposten al in het maandbedrag opgenomen. Wegenbelasting, verzekering, pechhulp, schade, onderhoud, het zit er allemaal al in. Alleen het tanken regelt u nog zelf.

Ook is er bij een abonnement geen sprake van een aankoopbedrag. Dit in tegenstelling tot een Fiat occasion of bij het kopen van een nieuwe Fiat. Hierbij dient u een aanschafbedrag te betalen. Benieuwd naar de Fiat abonnement aanbiedingen uit onze autoveiling? Schrijf u zich dan nu in en ontdek voor welke maandprijs u in een nieuwe Fiat kunt stappen. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.
  • Fiat 500

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976