Citroën private lease

Wilt u graag rondrijden in een splinternieuwe Citroën? Een Citroën leasen hoeft niet veel geld te kosten, ook niet als particulier. Met een private lease Citroën via Groepsveiling kiest u voor een zeer scherpe prijs, zekerheid en het gemak en comfort van een nieuwe auto. De Citroën leasetarieven zijn extra aantrekkelijk, dankzij de kracht van onze groep en de methode van veilen.
Citroën private lease illustratie

Voordelig rijden met een Citroën Private lease in plaats van Citroën occasion

Een vast bedrag per maand betalen en toch in een nieuw Citroën rijden? Het is mogelijk met een Citroën private lease auto. U komt niet voor onverwachte kosten te staan, met een Citroen privé lease auto weet u precies wat u per maand gaat betalen. Geen verborgen kosten en verrassingen dus! Dit in tegenstelling tot een Citroën occasion. Hierbij weet u nooit wat u precies moet betalen en bent u verantwoordelijk voor de kosten bij schade en/of pech. Bij private lease blijft de leasemaatschappij eigenaar en dus aansprakelijk.

Betaalbare Citroën leasen via Groepsveiling

Via Groepsveiling kunt u profiteren van een aantrekkelijk private lease contract. Dankzij de kracht van onze groep kunnen we zorgen voor een beter aanbod. Met onze veilingmethode verlagen wij de vaste maandkosten en zorgen we voor aantrekkelijke extra's. Met onze autoveilingen krijgt u een aanbod dat u nergens anders zult krijgen. Hierdoor kunt u goedkoop een Citroën leasen. U rijdt in een nieuwe auto, maar dan zeer voordelig.

Citroën lease in Nederland, gemakkelijk en betaalbaar

Wij laten verschillene aanbieders van private lease tegen elkaar bieden. Dit gebeurt in verschillende veilingrondes, waarna het beste aanbod overeind blijft. Hierdoor wordt gezorgd voor lage leasetarieven en dus ook lage maandlasten. U kunt zo als particulier in een nieuwe Citroën rijden tegen een betaalbare prijs. U kunt zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven om het aanbod te ontvangen. Het is aan u of u hiervan profiteert of niet. Welke automerken en modellen er geveild worden, is afhankelijk van de leasemaatschappijen.

  • Citroën C1
Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976