Citroën auto abonnement

Rondrijden in een Citroën? Met een abonnement op een Citroën kunt u als particulier tegen een maandbedrag een nieuwe Citroën rijden. Kies ook voor betrouwbaarheid, zekerheid en comfort, kies voor een Citroën auto abonnement. Groepsveiling.nl laat autobedrijven tegen elkaar bieden. Schrijf u gratis in en ontvang de uitkomst van de veiling geheel vrijblijvend.
Citroën auto abonnement illustratie

Voordelig rijden in een Citroën

Een auto abonnement is hetzelfde als private lease of privé lease. Dit betekent dat u een vast bedrag per maand moet betalen en daardoor ook precies weet welke kosten hieraan verbonden zijn. Onverwachte kosten zijn verleden tijd want schade, pechhulp en onderhoud zitten allemaal in het maandbedrag. Alleen de benzine hoeft u nog zelf te betalen.

Dit komt omdat het autobedrijf eigenaar blijft van de auto en dus aansprakelijk is. Na verloop van het abonnement kunt u hierdoor de auto zo weer afleveren. Bij een Citroën occasion is dit anders. Hier komen schade, pech en onderhoud wel voor eigen rekening. Hierbij kunnen de kosten dus hoog oplopen. Kies daarom voor een Citroën auto abonnement via ons! Een laag vast bedrag per maand en de beste voorwaarden.

Citroën auto abonnement via groepsveiling.nl

Wij laten verschillende aanbieders van auto abonnementen tegen elkaar bieden. Dit wordt gedaan in verschillende rondes. Het beste bod voor de consument wint de veiling. Na afloop van de veiling ontvangt u van ons de uitkomst van de veiling. De aanbiedingen die volgen krijgt u niet snel ergens anders. Het is aan u of u van het veilingaanbod profiteert of niet. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.
  • Citroën C1

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976