BMW private lease

Bent u op zoek naar een BMW private lease auto? Dan bent u op de goede weg. Met een BMW kiest u niet alleen voor uitstekende prestaties maar ook een schitterend design. Met een BMW private lease auto kiest u ook nog eens voor zekerheid en betaalbaarheid. Via groepsveiling.nl profiteert u van gunstige leasetarieven door de kracht van onze groep en de methode van veilen.
BMW private lease illustratie

BMW leasen gunstiger dan een BMW occasion?

Per maand betalen voor een nieuwe BMW is écht aantrekkelijk en in sommige gevallen zelfs goedkoper dan een BMW occasion kopen. Bij een occasion komt u soms voor onverwachte kosten te staan door bijvoorbeeld pech of schade. Bovendien moet u vaak bij aanschaf van een occasion de aanschafprijs direct betalen. Daar heeft u met private lease geen last van. Er is geen aankoopbedrag nodig, uw geld blijft gewoon op uw rekening. Daarnaast is alles inclusief en u heeft geen onverwachte extra kosten.

Private lease BMW via groepsveiling.nl

Door de kracht van onze groep en de methode van veilen, regelen we lage vaste kosten per maand én goede voorwaarden. Onze autoveilingen leveren vaak zeer aantrekkelijke aanbiedingen op voor BMW privé lease auto's. Aanbiedingen die u in de meeste gevallen nergens anders krijgt. Zo kunt u dus goedkoop een nieuwe BMW leasen. De BMW krijgt u in gebruik, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Na de looptijd van het abonnement levert u de BMW gewoon weer in, zonder zorgen over de restwaarde. Bovendien heeft u geen zorg of de BMW verkocht kan worden en voor welk bedrag. U kunt na de contractperiode gewoon weer in een nieuwe BMW of andere auto stappen met een nieuw contract. Zo bestaat er geen enkel risico of grote investering voor af.

Zo kunt u een betaalbare BMW leasen

We laten aanbieders van private lease auto's tegen elkaar bieden in een veiling. Wanneer u zich gratis en vrijblijvend bij ons inschrijft ontvangt u een uniek aanbod - het veilingresultaat - met verschillende automerken en modellen. Zo profiteert u van lage leasetarieven en gratis extra's. U bepaalt zelf of u op het aanbod wilt ingaan of niet. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • BMW 1 serie
  • BMW 2 serie
  • BMW 3 serie

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976