BMW auto abonnement

Een betaalbare BMW en toch profiteren van aantrekkelijke voorwaarden? Het is mogelijk met een BMW auto abonnement via groepsveiling.nl. Doordat we autobedrijven tegen elkaar laten bieden betaalt u nooit te veel en profiteert u van aantrekkelijke voorwaarden. Met een BMW auto abonnement kiest u dus niet alleen voor kwaliteit, comfort en gemak, maar ook voor betaalbaar en zorgeloos autorijden.
BMW auto abonnement illustratie

Is een BMW abonnement echt zo voordelig?

Voordelig is het zeker! Een abonnement zorgt namelijk voor zorgeloos rijden, omdat u precies weet wat u per maand kwijt bent en niet voor onverwachte kosten te staan. Als particulier kunt u hierdoor met zekerheid rondrijden in een betaalbare BMW. Dit komt door de scherpe aanbiedingen die volgen uit onze veilingen. Het aanbod krijgt u nergens anders en zijn alleen beschikbaar via groepsveiling.nl.

Als u op zoek bent naar een auto abonnement, schrijf u dan nu gratis en geheel vrijblijvend bij ons in. Na iedere veilig ontvangt u dan de uitkomst per e-mail. De aanbiedingen zijn erg scherp en hebben aantrekkelijke voorwaarden. Schade, hulp bij pech, wegenbelasting, verzekering zitten allemaal in het maandbedrag inbegrepen. Hierdoor is een abonnement in sommige gevallen zelfs financieel aantrekkelijker dan aan BMW occasion. Hier dient u ten eerste vooraf een (grote) investering te doen en bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten bij schade en pechhulp. Met een BMW auto abonnement regelt u alleen het tanken nog zelf.

Samen regelen we lagere tarieven en betere voorwaarden

Rondrijden in een splinternieuwe BMW hoeft dus niet duur te zijn. Alle luxe en comfort die BMW biedt terwijl u profiteert van de scherpe prijzen en voorwaarden via groepsveiling.nl. Als groep staan we sterker en kunnen we ook zorgen voor nóg betere aanbiedingen en leuke extra’s. Versterk de groep en schrijf u ook gratis en vrijblijvend in! Na ontvangst van het aanbod per e-mail, bepaalt u zelf of u de aanbieding accepteert. U zit dus nog nergens aan vast. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • BMW 1 serie
  • BMW 2 serie
  • BMW 3 serie

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976