Auto privé leasen

Wilt u een auto privé leasen? Wij zorgen voor de scherpste maandprijzen, door de aanbieders tegen elkaar te laten bieden in onze veiling. Omdat wij met een grote groep van ruim 160.000 huishoudens zijn, zullen ze extra scherp willen bieden. Dat betekent voor u een aanbod met de laagste maandkosten. De uitkomst sturen wij, geheel vrijblijvend, naar onze deelnemers per e-mail.
Auto privé leasen illustratie

Goedkope privé autolease? Regelen we voor u.

Samen verlagen we de kosten. Ook voor het rijden van een auto. Via groepsveiling.nl wordt een auto privé leasen zelfs goedkoper dan zelf een auto kopen! Door onze unieke veilingmethode zorgen we er voor dat de prijzen voor het privé leasen van een auto lager worden. Dat is nog bovenop de voordelen die privé leasen al met zich meebrengt. Door privé leasen kunt u onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder lening of een grote eigen investering vooraf. Zonder onverwachte extra kosten. Alle kosten, zoals onderhoud en reparaties, pechhulp, wegenbelasting en afschrijving zitten namelijk al verwerkt in het maandbedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken.

We maken de privé lease aanbiedingen voor u beschikbaar met verschillende modellen van meerdere merken. Daarbij heeft u zelf nog keuze uit kleur, pakketten of uitvoeringen. Ook kunt u dan zelf bepalen hoeveel kilometers u in het contract wilt hebben en hoe lang het contract zou moeten duren. Vaak is dit een overzichtelijke periode van 36 maanden. Na deze 36 maanden levert u dan gewoon de auto weer in. Geen restbetaling, slotsom of eindafrekeningen!
Lees meer over goedkope privé autolease »

Hoe werkt privé autolease via Groepsveiling?

Na afloop van onze veiling ontvangt u de uitkomst per e-mail. U kunt vanaf dat moment zelf uw privé leaseauto samenstellen, helder en eenvoudig:

  1. Kies de auto, die u wenst.
  2. Bepaal zelf de looptijd van het abonnement
  3. Kies het aantal verwachte kilometers per jaar
⇒ Wij tonen u direct de abonnementskosten per maand.

U kunt uw keuzes aanpassen en eventueel nog extra’s toevoegen of de kleur wijzigen van het gewenste model. We tonen u dan de exacte abonnementskosten, waarvoor u rijdt in de auto van uw keuze. U betaalt daarvoor een vast bedrag per maand en alles zit er dan in. Wij noemen het product een Auto Abonnement, omdat het veel weg heeft van een telefoonabonnement. Er is echter geen verschil met privé leasen of private leasen, op de naam na. De merkdealer van uw keuze (bij u in de buurt) is gewoon uw aanspreekpunt voor onderhoud, reparatie en bandenservice. Deze merkdealer regelt de betaling van de kosten met de leasemaatschappij. U betaalt namelijk alleen maar het vaste bedrag per maand!

Automerken in onze veiling

Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.
Automerken die in de veiling onder andere kunnen voorkomen:

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976