Auto Abonnement

Onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder lening of een grote eigen investering vooraf. Zonder onverwachte extra kosten. Dit kan met een Auto Abonnement. Met een Auto Abonnement heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting of schade.
Auto Abonnement illustratie

Auto abonnement via Groepsveiling.
Hoe werkt dat?

Het beste aanbod: lage vaste kosten per maand én goede voorwaarden. Dat is wat wij regelen door de kracht van onze groep en de methode van veilen. De auto krijgt u in gebruik, maar blijft eigendom van de leasemaatschappij. Na de looptijd van het abonnement levert u de auto gewoon weer in, zonder zorgen over de restwaarde. Bovendien heeft u geen zorg of de auto verkocht kan worden en voor welk bedrag. U kunt na de contractperiode gewoon weer in een nieuwe auto stappen met een nieuw contract. Zo bestaat er geen enkel risico of grote investering voor af. Wanneer u zich gratis en vrijblijvend bij ons inschrijft ontvangt u een uniek aanbod. Wij laten verschillende aanbieders tegen elkaar bieden in een veiling met diverse merkauto's. Welke merkauto's er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders. Na afloop van de veiling sturen wij de uitkomst naar onze deelnemers per e-mail. U kunt dan de verschillende auto abonnementen bij ons bekijken en bepaalt dan pas of u op het aanbod wilt ingaan.
Naar de inschrijfpagina »

Privé lease, Private lease, Auto abonnement... Wat is het verschil?

Het enige verschil is de benaming. Het product dat wordt aangeboden is hetzelfde. Wij noemen het product een Auto abonnement, omdat het erg lijkt op het abonnement bij uw mobiele telefoon. Zo heeft u een vast aantal kilometers dat u binnen het abonnement per jaar kunt rijden, te vergelijken met een belbundel. Daarnaast betaalt u een vast bedrag per maand wat u bij een telefoonabonnement ook heeft. In plaats van een nieuwe telefoon krijgt u een nieuwe auto. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Ook in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand en zonder risico's? Schrijf u dan nu gratis bij ons in en ontvang een uniek aanbod uit onze autoveiling.
Naar de inschrijfpagina »

De voordelen van een Auto Abonnement

 • In het vaste bedrag zijn alle kosten inbegrepen. U betaalt alleen nog de brandstof
 • Het vaste bedrag is inclusief een hoeveelheid kilometers die u zelf kunt bepalen
 • Geen aankoopbedrag nodig, uw geld blijft gewoon op uw rekening
 • Geen schulden of financiering
 • Geen aanbetaling of restschuld
 • Korte looptijd contract: elke 2 of 3 jaar een nieuwe auto
 • Geen zorgen over onderhoudskosten
 • Geen zorgen over onverwachte rekeningen
 • U behoudt uw schadevrije jaren en bouwt ook nieuwe op
 • U bent allrisk verzekerd en behoudt uw schadevrije jaren
 • En....géén bijtelling

Automerken in onze veiling

Welke merkauto’s en modellen uit de veiling als resultaat komen is mede afhankelijk van de aanbieders van de auto abonnementen. Automerken die onder andere kunnen voorkomen:

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976