Audi auto abonnement

Rondrijden in een splinternieuwe Audi zonder een grote investering vooraf? Dan kiest u toch voor een Audi auto abonnement? Hiermee rijdt u in een auto vol met luxe en dat voor een vast bedrag per maand en dit gewoon als particulier. Via groepsveiling.nl profiteert u van lage leasetarieven!
Audi auto abonnement illustratie

Profiteren?

Via verschillende veilingen laat groepsveiling.nl autobedrijven tegen elkaar bieden, waarbij het beste aanbod wint. Uit deze veilingen komen dus veel aantrekkelijke aanbiedingen waardoor u een goedkoop Audi abonnement af kunt sluiten. U kunt zich geheel gratis en vrijblijvend inschrijven. Samen zorgen we ervoor dat de maandlasten omlaag gaan, ook bij het autorijden!

Vast bedrag echt voordelig?

Met een auto abonnement weet u precies waar u aan toe bent. Pechhulp, schade en wegenbelasting, het zit allemaal opgenomen in het maandbedrag dat uit de veiling volgt. U betaalt alleen het tanken nog zelf. Daardoor is een Audi auto abonnement soms zelfs voordeliger dan een Audi occasion. Allereerst dient u hier wél vooraf een aanschafbedrag neer te leggen en zijn de kosten van schade, verzekering en wegenbelasting voor uw eigen rekening.

Goedkoop Audi abonnement

Via ons kunt u eenvoudig profiteren en rondrijden in een gloednieuwe Audi. Met een grotere groep zorgen we voor lagere leasetarieven. Schrijf u dus ook gratis en vrijblijvend in en doe mee aan de veilingen. Na de veiling ontvangt u het resultaat en bepaalt u zelf of u de aanbieding accepteert. Welke merkauto’s en modellen er precies geveild worden is mede afhankelijk van de aanbieders.

  • Audi A1
  • Audi A3

Geïnteresseerd in private lease?
Ervaar de kracht van de groep. Sluit u gratis bij ons aan en ontvang onze exclusieve aanbiedingen.
We zijn al met 193.976